Hvor kan jeg lagre bilder gratis? Tips og triks for bildeoppbevaring

Hvor kan jeg lagre bilder gratis

Enten du tar bilder på mobilen din eller et kamera, kan det være vanskelig å finne nok plass til å lagre dem alle på enheten din. Heldigvis er det mange gratis bildeoppbevaringstjenester som kan hjelpe deg med å lagre og organisere bildene dine på nettet. Men med så mange alternativer der ute, kan det være vanskelig å velge den beste tjenesten for deg. I denne artikkelen skal vi se nærmere på de beste gratis bildeoppbevaringstjenestene, hva du bør se etter når du velger en tjeneste, og svare på vanlige spørsmål om bildeoppbevaring på nettet.

Hvor kan jeg lagre bilder gratis? De beste gratis bildeoppbevaringstjenestene

 1. Google Photos

Google Photos er en populær gratis bildeoppbevaringstjeneste som lar deg lagre ubegrensede bilder og videoer. Tjenesten lar deg også søke etter bilder ved hjelp av søkeord eller ansikter, og den organiserer bildene dine automatisk etter dato og sted. En annen flott funksjon i Google Photos er muligheten til å opprette delbare album som du kan dele med venner og familie.

 1. Flickr
  Hva betyr tallene på objektivet?

Flickr er en annen gratis bildeoppbevaringstjeneste som tilbyr 1TB med lagringsplass. Tjenesten lar deg også organisere bildene dine i album og dele dem med andre. En annen flott funksjon i Flickr er muligheten til å laste opp bilder i full oppløsning.

 1. Imgur

Imgur er en populær bilde- og videovertjeneste som lar deg laste opp og dele bilder og videoer gratis. Tjenesten tilbyr ubegrenset lagring og lar deg organisere bildene dine i album. Du kan også dele bildene dine med andre ved å kopiere og lime inn lenken.

Hva bør jeg se etter når jeg velger en bildeoppbevaringstjeneste?

Når du velger en bildeoppbevaringstjeneste, bør du se etter følgende funksjoner:

 • Lagringsplass: Hvor mye lagringsplass tilbyr tjenesten?
 • Kvalitet: Lagrer tjenesten bildene dine i full oppløsning?
 • Organisering: Har tjenesten funksjoner for å organisere og søke etter bildene dine?
 • Deling: Kan du enkelt dele bildene dine med venner og familie?
 • Sikkerhet: Hvor sikker er tjenesten, og hva gjør de for å beskytte dataene dine?
  Hvordan fjerne bilder av seg selv på Google?

Vanlige spørsmål om bildeoppbevaring på nettet

 • Hvor mye lagringsplass trenger jeg for å lagre bildene mine?

Det avhenger av hvor mange bilder du har og hvor høy oppløsning bildene dine er i. Hvis du tar bilder med høy oppløsning, vil du sannsynligvis trenge mer lagringsplass. De fleste gratis bildeoppbevaringstjenester tilbyr minst 1TB med lagringsplass, noe som bør være mer enn nok for de fleste.

 • Kan jeg laste opp og lagre RAW-bilder på en bildeoppbevaringstjeneste?

Det avhenger av tjenesten du bruker. Noen bildeoppbevaringstjenester, som Google Photos og Flickr, støtter lagring av RAW-bilder. Sørg for å sjekke med tjenesten du bruker for å se om de støtter RAW-bilder.

 • Hva bør jeg gjøre hvis jeg mister tilgangen til kontoen min på bildeoppbevaringstjenesten?
  Hvordan henge opp bilder fint?

Hvis du mister tilgangen til kontoen din på bildeoppbevaringstjenesten, bør du kontakte kundeservice så snart som mulig. De vil kunne hjelpe deg med å gjenopprette tilgangen til kontoen din.

Konklusjon

Å lagre bildene dine på nettet kan være en flott måte å frigjøre plass på enheten din og holde bildene organisert. Det er mange gratis bildeoppbevaringstjenester å velge mellom, så det er viktig å finne den som passer best for deg og dine behov. Vær sikker på å sjekke funksjonene tjenesten tilbyr, som lagringsplass, kvalitet, organisering, deling og sikkerhet. Og hvis du har spørsmål eller bekymringer om bildeoppbevaring på nettet, kan du alltid kontakte kundeservice for å få hjelp. Med disse tipsene og triksene kan du lagre bildene dine gratis og trygt på nettet med letthet.

Rate article
Legg til kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Hvor kan jeg lagre bilder gratis? Tips og triks for bildeoppbevaring
Hvordan ta bilde i helfigur?
Hvordan ta bilde i helfigur?