Hvordan henge opp bilder på murvegg uten å borre? 5 enkle alternativer

Hvordan henge opp bilder på murvegg uten å borre

Bilder kan legge til et personlig preg på ditt hjem eller kontor. De kan minne deg på spesielle øyeblikk og inspirere deg i hverdagen. Men å lage hull i murveggene kan være en skremmende oppgave, spesielt hvis du leier eller ikke ønsker å ødelegge veggen. Heldigvis finnes det flere alternativer for å henge opp bilder på murvegger uten å borre.

I denne artikkelen vil vi gå gjennom fem enkle alternativer for å henge opp bilder på murvegger uten å borre. Så, la oss ta en titt på disse alternativene.

Alternativ 1

Selvklebende kroker

Selvklebende kroker er en av de enkleste måtene å henge opp bilder på murvegger uten å borre. De er enkle å installere og etterlater ingen hull i veggen. Selvklebende kroker kan også brukes på en rekke overflater, inkludert murvegger.

Følg disse trinnene for å henge opp bilder på murvegger med selvklebende kroker:

 • Rengjør veggen med en ren klut og la den tørke helt.
 • Fjern beskyttelsesfilmen fra baksiden av kroken.
 • Trykk kroken mot veggen og hold den på plass i noen sekunder for å sikre at den fester seg godt.

Alternativ 2

Limstrips

Limstrips er også en enkel måte å henge opp bilder på murvegger uten å borre. De etterlater heller ingen hull i veggen og kan fjernes uten å skade overflaten. Limstrips kan brukes på en rekke overflater, inkludert murvegger.

Følg disse trinnene for å henge opp bilder på murvegger med limstrips:

 • Rengjør veggen med en ren klut og la den tørke helt.
 • Fest limstripene på baksiden av bildet og trykk det mot veggen.

Alternativ 3

Magnetiske kroker

Magnetiske kroker er en annen enkel måte å henge opp bilder på murvegger uten å borre. De krever ingen verktøy eller installasjon og kan enkelt flyttes rundt på veggen. Magnetiske kroker kan også brukes på en rekke overflater, inkludert murvegger.

Selv om magnetiske kroker er enkle å bruke, bør du huske på at de har begrenset bæreevne. Sørg for å sjekke vekten på bildene dine før du bruker magnetiske kroker for å unngå skade på veggen.

Alternativ 4

Bildelist

En bildelist er en enkel og elegant måte å henge opp bilder på en murvegg uten å borre. Det er et stykke tre eller metall som festes til veggen, og bildene henges opp fra listen ved hjelp av en tynn ståltråd. Bildelisten kan enkelt fjernes fra veggen uten å etterlate noen synlige skader.

Følg disse trinnene for å henge opp bilder på murvegger med en bildelist:

 • Mål og merk av hvor du vil plassere bildelisten på veggen.
 • Fest bildelisten på veggen ved hjelp av spesielle klips eller skruer som ikke lager hull i veggen.
 • Bruk tynne ståltråder til å henge opp bildene fra listen.

Alternativ 5

Stativer

Hvis du vil henge opp bilder uten å lage hull i veggen i det hele tatt, kan stativer være et godt alternativ. Du kan plassere stativer på et bord eller på en hylle og deretter plassere bildene på stativene. Dette gir deg muligheten til å endre plasseringen av bildene dine når som helst uten å måtte bekymre deg for å lage hull i veggen.

Følg disse trinnene for å bruke stativer for å henge opp bilder:

 • Kjøp et passende antall stativer til bildene dine.
 • Plasser stativene på ønsket overflate, som et bord eller en hylle.
 • Plasser bildene på stativene.

FAQs

Kan jeg bruke disse alternativene for å henge opp bilder på alle typer murvegger?

Ja, de fleste av disse alternativene kan brukes på de fleste typer murvegger. Men sørg for å sjekke produktet før du kjøper det for å sikre at det kan brukes på murvegger.

Kan jeg bruke disse alternativene til å henge opp tunge bilder?

Nei, disse alternativene er ikke egnet for å henge opp tunge bilder. Sørg for å sjekke vekten på bildene dine før du bruker noen av disse alternativene.

Kan jeg bruke disse alternativene på andre overflater enn murvegger?

Ja, de fleste av disse alternativene kan også brukes på andre overflater som tre, metall og fliser.

Konklusjon

Å henge opp bilder på murvegger uten å bore kan virke som en utfordring, men det finnes en rekke enkle og effektive alternativer tilgjengelig. Du kan bruke selvklebende kroker, limstrips, magnetiske kroker, bildelister eller stativer for å henge opp bilder på murvegger uten å lage hull. Velg det alternativet som passer best for deg og dine behov. Husk å sjekke vekten på bildene dine før du bruker noen av disse alternativene, og sørg for å følge instruksjonene nøye for å sikre at de fungerer som de skal og ikke skader veggen din. Med disse enkle alternativene kan du enkelt dekorere ditt hjem eller kontor med dine favorittbilder uten å måtte bekymre deg for å lage hull i veggen.

Rate article
Legg til kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Hvordan henge opp bilder på murvegg uten å borre? 5 enkle alternativer
Speilløst eller speilrefleks: Hva er forskjellen?
Speilløst eller speilrefleks: Hva er forskjellen?