Kan man se på en story på snap uten å vise det?

snap

Snapchat er en populær sosial medieplattform som har blitt en del av hverdagen for millioner av mennesker over hele verden. En av funksjonene som har blitt stadig mer populær på Snapchat er «stories». En story er en samling av bilder eller videoer som kan deles med Snapchat-venner og som forsvinner etter 24 timer. Men kan du se på en story på Snapchat uten at personen som la den ut ser at du har sett den? Svaret er ja, og i denne artikkelen vil vi forklare hvordan du kan gjøre det.

Hva er en Snapchat-story?

Før vi går videre, la oss først forklare hva en Snapchat-story er og hvordan den fungerer. En Snapchat-story er en samling av bilder og videoer som brukere kan dele med alle vennene sine på Snapchat. En story kan inneholde alt fra selfies og bilder av mat til videoer av morsomme øyeblikk og hendelser i livet ditt. En story varer i 24 timer, før den forsvinner fra plattformen.

Hvorfor vil du se på en story uten å vise det?

Det er flere grunner til at noen kan ønske å se på en Snapchat-story uten å vise det. Kanskje du vil se på noen du ikke vil at skal vite at du har sett på storyen deres, eller kanskje du vil bare se på en story uten å gi fra deg en respons. Uansett hva grunnen er, kan du enkelt se på en story uten å la personen som la den ut, vite at du har sett den.

Hvordan se på en story uten å vise det?

Det er flere måter å se på en Snapchat-story uten å la personen som la den ut, vite at du har sett den. Her er noen av måtene:

Bruk «Ghost Mode» på Snap Map

Snap Map er en funksjon på Snapchat som lar deg se hvor vennene dine befinner seg på en kartvisning. Hvis du slår på «Ghost Mode» på Snap Map, vil ingen kunne se hvor du befinner deg, og du vil kunne se på en story uten å la personen som la den ut, vite at du har sett den. Slik slår du på «Ghost Mode» på Snap Map:

  1. Åpne Snapchat-appen
  2. Trykk på Bitmoji-ikonet ditt øverst til venstre på skjermen
  3. Trykk på tannhjul-ikonet øverst til høyre på skjermen for å åpne innstillinger
  4. Finn Snap Map og trykk på den
  5. Trykk på «Ghost Mode» for å slå den på

Se på storyen uten å trykke på den

En annen måte å se på en Snapchat-story uten å la personen som la den ut, vite at du har sett den, er å se på den uten å trykke på den. Når noen legger ut en story, vil du kunne se en liten forhåndsvisning av den i Snapchat-historiene dine. Hvis du ser på denne forhåndsvisningen uten å trykke på den, vil personen som la ut storyen ikke vite at du har sett den.

Bruk en tredjeparts-app

Det finnes også en rekke tredjeparts-apper som lar deg se på Snapchat-stories uten at personen som la den ut, vet at du har sett den. Disse appene kan imidlertid være risikable å bruke, da de kan utgjøre en sikkerhetsrisiko og også være i strid med Snapchats vilkår og betingelser. Vi anbefaler derfor ikke å bruke disse appene.

Konklusjon

Å se på en Snapchat-story uten å la personen som la den ut, vite at du har sett den, kan være en enkel prosess. Du kan enten bruke «Ghost Mode» på Snap Map, se på forhåndsvisningen av storyen uten å trykke på den, eller bruke en tredjeparts-app. Uansett hvilken metode du velger, er det viktig å være forsiktig og respektere personvernet til andre på Snapchat.

FAQs

  1. Kan jeg se på en Snapchat-story uten å ha en konto? Nei, du må ha en Snapchat-konto for å kunne se på stories.
  2. Kan personen som la ut en story se at jeg har sett den, selv om jeg bruker «Ghost Mode» på Snap Map? Nei, hvis du bruker «Ghost Mode» på Snap Map, vil personen ikke kunne se at du har sett storyen deres.
  3. Er det trygt å bruke tredjeparts-apper for å se på Snapchat-stories? Nei, tredjeparts-apper kan utgjøre en sikkerhetsrisiko og være i strid med Snapchats vilkår og betingelser.
  4. Kan jeg blokkere noen fra å se på min Snapchat-story? Ja, du kan velge å begrense hvem som kan se på din Snapchat-story ved å endre personverninnstillingene.
  5. Hva skjer med en Snapchat-story etter 24 timer? En Snapchat-story forsvinner fra plattformen etter 24 timer.
Rate article
Legg til kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Kan man se på en story på snap uten å vise det?
Hvorfor ser man tjukkere ut på bilder?
Hvorfor ser man tjukkere ut på bilder?